Hírek

Élményt nyújtó oktatás
A közoktatás fejlesztését támogató MTA Tantárgy-pedagógiai Kutatási Program természettudományi-matematikai-informatikai oktatás munkacsoport beszámoló konferenciájának ad otthont november 16. és 17. között a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara.
Ismét pénteki meccskavalkád
Újabb triplázó pénteknek nézünk elébe, hiszen a kosarasok, a futsalosok és a jégkorongozók is hazai pályán szerepelnek a hét utolsó munkanapján. Két meccset is játszik a férfi röpicsapat és a sereghajtóhoz látogatnak kézilabdázóink.

Események

19 nov
A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőség Központ, valamint a Három királyfi három királylány mozgalom közös szervezésében „Döntéseink és választásaink” címmel Pálfay Erzsébet mentálhigiénés szakember tart előadást.
19 nov
„Jó gyakorlatok a médiaoktatásban” címmel tart workshop-ot a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke.
16 nov
Franz Schubert halálának 190. és Claude Debussy halálának 100. évfordulója alkalmából kétnapos Országos Zongora Emlékversenyt rendez a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara.
16 nov
Az MTA tantárgy-pedagógiai kutatási program természettudományi-matematikai-informatikai oktatási kutatócsoport tart beszámoló konferenciát a Természettudományi és Technológiai Kar szervezésében.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ