Események

11 Dec
Az MTA Debreceni Területi Bizottsága és az MTA DAB Matematikai, Fizikai, Informatikai Szakbizottság Fizikai Munkabizottsága online előadóülést tart az idei Nobel-díjak ismertetésére.
09 Dec
Az Általános Orvostudományi Kar végzőseinek ünnepségével hétvégén megkezdődnek a Debreceni Egyetem téli diplomaosztói. Az ÁOK hallgatói december 9-én veszik át oklevelüket a Debreceni Egyetem Főépületének Díszudvarán.
09 Dec
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara és a Conservatory Alapítvány országos versenyt rendez a magyar zenei felsőfokú oktatási intézmények klarinét szakos hallgatói részére 2023. december 9-én. A verseny egyfordulós.
08 Dec
A Magyar Tudomány Ünnepe keretében rendezi meg november 8-án a VII. Cseri Julianna Módszertani Konferenciát a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kara.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.