Események

15 nov
A megújuló energiaforrások kutatásának újabb aspektusait ismerhetik meg az érdeklődők.
15 nov
INNOVATÍV HR – Kihívások a XXI. században címmel rendez szimpóziumot és szakmai fórumot a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Humán Szakemberek Országos Szövetsége, a Debreceni HR Klub és a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
15 nov
„Botanikai kutatások Debrecenben: növények a környezet és a társadalom szolgálatában” címmel rendez konferenciát a Debreceni Egyetem 90 éves Növénytani Tanszéke.
14 nov
Első alkalommal szervez szakmai tanácskozást az adatvédelemmel kapcsolatos ismeretek átadására a Debreceni Egyetem Kancellária Adatvédelmi Központja.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ